Σας εύχομαι…

Ε νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να κάνουμε τις ευχές μας για το 2008 και ήδη σας ειδοποιώ ότι το πρώτο λεπτό του 2008 θα αναρτηθεί και ο Καζαμίας μας…
Επειδή βαρέθηκα λοιπόν τις κοινότυπες ευχές, σκέφτηκα να άνω πιο χειροπιαστές. Έχουμε και λέμε…
Σας εύχομαι στις 2 του Γενάρη που θα επιστρέψετε στην δουλειά σας και όποτε επιστρέψετε τέλος πάντων, να σας καλέσει άμεσα ο διευθυντής σας και να σας ανακοινώσει μία αύξηση του μισθού σας κοντά στο 20%.
Στις 3 του Γενάρη, μεγάλος Έλληνας επιστήμονας του εξωτερικού να ανακαλύψει το φάρμακο που γιατρεύει όλες τις αρρώστιες και σε μία κίνηση μεγαλοψυχίας για όσα του έχει προσφέρει η πατρίδα να το διανείμει δωρεάν σε όλο τον κόσμο.
Μία μέρα μετά, οι μισοί Αθηναίοι απαλλαγμένοι από τους φόβους της ιατρικής περίθαλψης να φύγουν για την επαρχία και έτσι να αδειάσουν όλοι οι δρόμοι, να μπορείτε να παρκάρετε μέσα σε 5′ σε Κυψέλη και Πατήσια και να μην πήξει ποτέ ξανά το κέντρο από κίνηση! 
Μέχρι τις 10 του Γενάρη να ανακαλυφθεί πετρέλαιο στην Θήβα και η χώρα μας να γίνει ο νούμερο ένα παραγωγός με τα δολάρια να αρχίζουν να εισρέουν σαν τρελά στην χώρα μας. Μετά από τέτοια οικονομική άνθηση, ο διευθυντής σας, να σας ξανακαλέσει, να σας πει ότι θα δουλεύετε τετράωρο πλέον με διπλάσιες απολαβές.
Για τους άντρες επισκέπτες μας (και για μας βεβαίως) τους εύχομαι το πρωί μετά το ξενύχτι του ρεβεγιόν να ξυπνήσουν δίπλα σε μία ΘΕΑ που να είναι τρελά ερωτευμένη μαζί τους, να μαγειρεύει, να πλένει, να έχει πάρει τίτλο σε διεθνή καλλιστεία, να έχει δυο-τρία σπίτια, να μην είναι ζηλιάρα, να μην τους τα πρήζει και να είναι έξυπνη για να μπορούν να πουν και δύο κουβέντες. Α και κυρίως να μην είναι (οι άντρες) μεθυσμένοι ακόμα και νομίζουν ότι βλέπουν όλα τα παραπάνω…
Για τις γυναίκες, γιατί και αυτές έχουν ψυχή, εύχομαι το πρωί μετά το ξενύχτι του ρεβεγιόν να αποκτήσουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και να έρθουν να μας βρουν!
Επίσης εύχομαι να πάρει ο Παναθηναϊκός όλους τους τίτλους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, βόλεϊ γυναικών, μπάσκετ γυναικών ακόμα και στο πόλο!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s