Σεξ, πιτσομπύρια και Τσου-Λου*

Του ΣΠΥΡΟΥ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗ

Στην ελληνική επαρχία οι αλλοδαπές γυναίκες αναγκάζονται να μετακινούνται από πόλη σε πόλη ακόμη και δύο ή τρεις φορές τη βδομάδα.

Σεξ «ντελίβερι»! Ετσι παρομοιάζουν τον τρόπο της ερωτικής επαφής όσοι προτιμούν τις σεξουαλικές υπηρεσίες που προσφέρουν αλλοδαπές γυναίκες, που ζουν στη χώρα μας. Παραγγέλνουν γυναίκες σχεδόν σαν να πρόκειται για πίτσες! Οι ίδιοι δηλώνουν νέοι, ευκατάστατοι, ότι προέχει γι’ αυτούς η καριέρα κι ότι αδιαφορούν για μια μόνιμη σχέση.

Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν από μια πρωτότυπη έρευνα που διεξήγαγε στην Ελλάδα το Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων Μεταναστών στην οποία καταγράφεται το προφίλ των «πελατών», που πληρώνουν για τέτοιου είδους υπηρεσίες.

*«Μια φυσιολογική σχέση με γυναίκα κοστίζει περισσότερο όχι μόνο σε χρόνο, αλλά και σε χρήμα, και το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο…», δήλωσε σχεδόν κυνικά ένας εκ των «πελατών» στην έρευνα.

*«Το γυναικείο κορμί μοιάζει με ένα προϊόν το οποίο σε ορισμένους χώρους και ώρες έναντι ορισμένης τιμής διατίθεται σε όποιον έχει να το πληρώσει», συμπληρώνει στο ίδιο ύφος, ένας άλλος, δίνοντας τη δική του «αξία» στη γυναικεία υπόσταση.
Εντάξει για τσάμπιονς λιγκ δε λέει. Δείτε το όλο στην Κυριακάτικη εδώ

Advertisements

2 responses to “Σεξ, πιτσομπύρια και Τσου-Λου*

  1. Που ‘σαι παιδί! Στείλε μου σκαλοπίνια α λα μαφιόζο, μια σίζαρς και τσάκω και μια ουκρανέζα 1.77.

    Απαπαπαπαπα…

    🙂

    Πάντως πέρα απο την πλάκα, είμαι σίγουρος ότι αυτό συμβαίνει. Που να βρει χρόνο και κουράγιο ο κόσμος να κάνει παιχνίδι. Να φλερτάρει. Να βγει έξω. Τίποτα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s