Χαμένοι στη μετάφραση

 

Σκέφτομαι να γράψω κάτι από καιρό για το βάζελο, σήμερα ήταν το επιστέγασμα μιας κακής παρουσίας εδω και καιρό. Ο κόσμος λέει οτι χειροκρότησε τον Ολλανδό όταν μπήκε στο γήπεδο, είχε μάλιστα και υπέρ του πανό στο ΟΑΚΑ! Τελικά με όποιον τα βάλει ο Γκόντζος, αυτόματα γίνεται φίλος του κόσμου. Απίστευτο μοιάζει. Φαντάσου να αρχίσει να γράφει κακά λόγια για τον Νικοπολίδη και να αποθεωθεί όταν έρθει στο Μαρούσι. Λέμε τώρα…
Άκουσα το ματσάκι στο ράδιο. Δεν μπορώ λοιπόν να μιλήσω για θέμα Γκόντζου για τον Τεν Κάτε.  Άκουσα Μένιο, Χ.Κοντό, Βέργη, Μαρκάκη και τον Κώστα και από όλους κατάλαβα το ίδιο. Ότι έτσι δεν πάς πουθενά.

Ο κοντός (όχι ο Χρήστος) έχει πει ότι όσο πιο γρήγορα φύγει ο Ολλανδός, τόσο καλύτερα θα πάει η ομάδα. Δεν ξέρω αν τελικά είναι τόσο μεγάλη η αποζημίωση του ή αν απλά έχουμε τα γνωστά πείσματα. Αυτά που έβγαλαν Τζίγγερ από την ομάδα και κράτησαν ενωμένους Πατέρα και Παύλο. Αυτό άλλωστε για κάποιους αποτυπώνεται και στα οπαδικά έντυπα με αυτούς που θέλουν και αυτούς που δε θέλουν τον Τεν Κάτε.
Ακούω μετά το ματς όλους τους παίκτες με πρώτον τον Τζιμπρίλ να κάνουν αυτοκριτική. Ε και; Αυτοί δεν παίζουν στο χόρτο; Τι κι αν κάνουν αυτοκριτική; Αλλάζει κάτι; Ο Γκόντζος είπε (δικαίως κατ’εμέ) για πειραματισμούς με Γκάμπριελ αμυντικό χαφ και Ρουκάβινα ενώ θα μπορούσε να μπει ο Λέτο.
Αυτά είναι επί μέρους θέματα. Η ουσία είναι ότι μια ομάδα με 10 παίκτες σε έλιωσε μέσα στην έδρα σου και πήρες από τύχη το τρίποντο.
Γράφω λοιπόν αυτήν την παπαριά μου, όχι επειδή ξέρω τι γίνεται, αλλά επειδή προσπαθώ να καταλάβω. Και ειλικρινά δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω τι στον πούτσο γίνεται με αυτήν την ομάδα πάλι φέτο…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s