ΝουΔου ή ΠΑΣΟΚ; Μπορώ να πάρω τη βοήθεια του κοινού;

kaltsovrakos

Έχω βαρεθεί να ακούω μαλακίες τις τελευταίες μέρες. Βλέπω σε διάφορα μπλογκ από εδώ κι από εκεί πράγματα με τα οποία συμφωνώ και θέλω απλά να το καταθέσω. Μια μεγάλη φάσα με τίτλο «Η μεγαλύτερη καταστροφή απο τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο» γράφει ο Αντ1. Τις προηγούμενες ημέρες γράφανε «μην κάψετε και την ελπίδα μας», «είναι πόλεμος», «πήγαν να κάψουν την ιστορία μας» και άλλες Μαλακίες.
Μόνο όταν η Αρχαία Ολυμπία τυλίχθηκε στις φλόγες και ο Minos αγρίεψε έκαναν κριτική στην Πυροσβεστική και στην ανικανότητα. Κατά τα άλλα, όλα καλά. Παλεύουμε, προσπαθούμε, όσο μπορούμε. Η καραμέλα της εξωγήινης απειλής έλιωσε ακόμη και στα χείλη των κομματόσκυλων και τον κυβερνητικών καρεκλοκένταυρων.
Σήμερα με πήρανε από μια εταιρεία δημοσκοπήσεων. Rass αν άκουσα καλά. Για την ΕΡΤ δουλεύει αυτή. Το κατάλαβα από την αρχή.
«Για τις πυρκαγιές πιστεύετε ότι είναι : α) ένα τυχαίο γεγονός β) ένα οργανωμένο σχέδιο ή εγκληματική ενέργεια ;»
Και εκεί που από συνήθεια είχε κολλημένο το μεσαίο της δάχτυλο στο μπουτόν του Β, της την έσπασα. Το Α της είπα. Ωραίες προβοκατόρικες ερωτήσεις κάνετε- είπα στην κοπέλα, όχι ότι φταίει αυτή βέβαια. Έκανε πώς δεν άκουσε…
Τυχαίο γεγονός ή οργανωμένο σχέδιο. Μόνο αυτές οι επιλογές! Άκουσον άκουσον. Για τη μαλακία που μας δέρνει ουδείς λόγος. Θα βγει αύριο το γκάλοπ και θα έχει 82% «οργανωμένο σχέδιο»…
Μετα από πέντε-δέκα ενδιάμεσες ερωτήσεις ρωτάει: Ποιον θεωρείτε κατάλληλο για πρωθυπουργό;
α) τον Καραμανλή β) τον Παπανδρέου.
Σιωπή.
«Αυτό μόνο;» ρωτάω. «Δεν μπορώ να πω κανέναν απο τους δύο;»
-«Ναι, βέβαια, αλλά θέλουμε να είναι αυθόρμητη η απάντηση σας» (!!!)
Μετά με ρώτησε τι θα ψηφίσω. Ήλπιζα ότι θα μου πει α) Οικολόγοι Πράσινοι β)ΛΑΟΣ γ) Παπαθεμελή δ) Βεργή ε)Πλεύρη. Και να με αφήσει να πω κι εγώ αυθόρμητα π.χ. «ΚΚΕ».
Αμ δε. Αυτό μου το άφησε κενό. Να διαλέξω ό,τι θέλω!
Έτσι νομίζουν κάποιοι ότι θα μας κάνουνε να απέχουμε. Δυστυχώς δεν θα το καταφέρουν. Θα πάμε όλοι να ψηφίσουμε. Ό,τι γουστάρει ο καθένας. Αν και λυπάμαι για κάποιους που είναι ακόμη κάτω απο τα 30 και αντιμετωπίζουν τα δύο κόμματα με φανατισμό γάβρων και βάζελων. Δεν μπορώ να τους αλλάξω. Απλά εδώ καταθέτω την άποψη μου…

γκαβός

7 responses to “ΝουΔου ή ΠΑΣΟΚ; Μπορώ να πάρω τη βοήθεια του κοινού;

  1. pes ta re gave! exoume bleksei me ta kommatoskyla. opou k an anikoun afta:se megala i mikra kommata. o fanatismos ebodizei na deis afto pou pragmatika symvainei. oso gia ta mails pou exoun kykloforisei, pou parousiazoun tin apoxi apo tis kalpes os ti mega epanastasi tou laou, as ksypnisoume epitelous k as katalavoume oti prokeitai gia akoma ena sxedio paraplanisis. afou de boroun na mas paroun me to meros tous, toulaxiston na mas ebodisoun na tous kanoume megalo kako. me to na apexoume tous evnooume, den tous plitoume! psifiste oloi mikra kommata. polyfonia, i arxi tis dimokratias. ksexaste ti psifizei o babas sas. KSYPNISTE REEEEEEEE

  2. η αποχη απαγορευεται δια νομου ενω η ψηφος ειναι ελευθερη (η επιλογη προσωπων βεβαια γινεται απο την κομματικη λιστα αλλα αυτο σας αφηνει αδιαφορους προφανως)

    αντε στην ουρα να ψηφισετε περηφανοι τους μικρους των μεγαλων

  3. …η φωτογραφια τι υποννοουμενο αφηνει? Γαμησι και βουρδουλας που μας περιμενει για αλλη μια 4ετια με το κομματικο διπολο που εξουσιαζει την τυχη της χωρα εδω και δεκαετιες? Αν ειναι ετσι τοτε να γαμισουμε και τους 2 μεγαλοκαρχαριες και να αναδειξουμε οτι υπαρχουν και αλλα κομματα που μπορουν να κανουν πραγματα για τον τοπο!

Σχολιάστε