Ποιος βλαξ θέλει να καταργηθούν οι παρελάσεις;

9998parelasi91.jpg

mathitria-470.jpg

greek.jpg

992parelasi35.jpg

350parelasi17.jpg

12.jpg

Εγώ ως κοντός ψηφίζω φανερά παρελάσεις και κυρίως γυναικείες. Καλώ όλο τον αντρικό πληθυσμό να στηρίξει τις προσπάθειες μου… Αν είναι να έχουμε πρόβλημα με τους Αλβανούς παραστάτες, ας κόψουμε τις αντρικές παρελάσεις!

19 responses to “Ποιος βλαξ θέλει να καταργηθούν οι παρελάσεις;

  1. Παράθεμα: Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940 « The MacManus Diaries

  2. Όχι στην αντεθνική και σαφέστατα προδοτική πολιτική των δήθεν προοδευτικών, που θέλουν να μας στερήσουν το υπέροχο και άκρως πατριωτικόν θέαμα των παρελαυνόντων νειάτων μας, το οποίο -ως είναι φυσικό- μας προκαλεί ρίγη άκρας εθνικής εξάρσεως.

    Όχι οι τιμημένες σημαίες μας στα χοντροκομμένα και ροζιασμένα χέρια των επήλυδων Αλβανών Τσενάηδων. Ναι στα υπέροχα λεπτεπίλεπτα εθνικόφρονα χέρια των αμιγούς ελληνικού αίματος νεανίδων μας, ως εκ των παραδόσεών μας αρμόζει. Ενδεχομένως θα εδεχόμεθα και τινας Ρωσσίδας, εφόσον και αύται τυγχάνουν Χριστιαναί Ορθόδοξαι ως οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. (Δεν έχω δίκιο, ρε Δημοσθένη;)

    Με την άδειά σας κ.κ. Γκαβέ και Κοντέ, απευθύνω από τον χώρο σας έκκληση στον κ. Άδωνη του ΛΑ.Ο.Σ να εισηγηθή εις τον αρμόδιο Υπουργό την μείωση του μήκους της ενδυμασίας της θήλεος μαθητιώσης νεολαίας μας κατά 10 εκατοστά, πράγμα που σαφώς θα συμβάλη εις την εξοικονόμησιν ικανών ποσών από τους γονείς τους, τους τόσον δοκιμαζομένους από την αύξησιν των τιμών των υφασμάτων εξ αγνού παρθένου μαλλιού, αλλά και συνάμα θα παραπέμπη εις την αρχαίαν Σπάρτην των φαινομηρίδων ηρωίδων.

    ___________
    Παρεμπιπτόντως κύριε Υπουργέ της Εθ.Παιδ.και Θρ., συμπαθέστατε κε Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη, μήπως υπάρχει καμμιά θεσούλα γυμναστού στο 2ο ενιαίο Λύκειο Ναυπλίου ή έστω και το 59ο Αθηνών;
    Σε έσχατη ανάγκη δέχομαι και στο Αρσάκειο…

  3. Ρίγη συγκίνησης μετά την θερμή αποδοχή που είχε η πρόταση τομή του σάιτ…
    Οχι στην μακριά φούστα, όχι στην αποχή από σχολεία θηλέων.
    Ναι στις γυναικείες παρελάσεις, ναι στην ανάδειξη σημαιοφόρων με βάση τον βαθμό της κριτικής επιτροπής των καλλιστείων και όχι της ιστορίας!
    Το μόνο κακό είναι ότι με τέτοιο «στρατό» στην χώρα μας… πολλοί θα θέλουν να το… πολιορκήσουν!

  4. Παράθεμα: Επετειακό « ο γκαβός και ο κοντός…

Σχολιάστε